Showing all 4 results

 • Mondraghi RFID Wallet Saffiano OranjeMondraghi RFID Wallet Saffiano Oranje 49,95
 • Mondraghi RFID Wallet The Original BlauwMondraghi RFID Wallet The Original Blauw 49,95
 • Mondraghi RFID Wallet The Original RoodMondraghi RFID Wallet The Original Rood 49,95
 • Mondraghi RFID Wallet The Original OranjeMondraghi RFID Wallet The Original Oranje 49,95
 • Mondraghi Wallet en Portemonnee en Kaarthouder

  De Mondraghi wallet kaarthouders is klein, licht, slank en heeft wel ruimte voor 9 kaarten en briefgeld. Zeer dunne en vederlichte Mondraghi kaarthouder met plaats voor 1-9 kaarten. Daarnaast kunt u uw bankbiljetten onder de clip doen. Het aluminium frame is zeer sterk en houdt uw pasjes goed op een hun plaats. Het leer van de overslag voelt zeer goed. Uw kleding zult niet slijten door de mooie afgeronde hoeken van de Mondraghi. Door de compacte maat past de Mondraghi altijd in uw broekzak of in een kleine handtas.

  Mondraghi RFID Wallet Portemonnee

  Alle wallets van Mondraghi hebben een RFID protectie, door de RFID protectie kunnen uw pasjes niet uitgelezen worden. Dit is tegenwoordig onmisbaar nu contactloos betalen een belangrijk onderdeel is van onze betaalmethode. Alle artikelen van Mondraghi worden gemaakt in Italië. De Mondraghi is verpakt in een luxe geschenkdoosje. De Mondraghi wallet kaarthouder is de ideale vervanger voor uw portemonnee.

  Een Mondraghi Wallet kopen?

  Als u een Mondraghi wallet kaarthouder wilt kopen bij ons kunt u er voor kiezen om de Mondraghi bij ons in de winkel te kopen in Alkmaar of u kunt de Mondraghi bestellen in onze webshop.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid