Mondraghi

Toon filters

Mondraghi Wallet en Portemonnee en Kaarthouder

De Mondraghi wallet kaarthouders is klein, licht, slank en heeft wel ruimte voor 9 kaarten en briefgeld. Zeer dunne en vederlichte Mondraghi kaarthouder met plaats voor 1-9 kaarten. Daarnaast kunt u uw bankbiljetten onder de clip doen. Het aluminium frame is zeer sterk en houdt uw pasjes goed op een hun plaats. Het leer van de overslag voelt zeer goed. Uw kleding zult niet slijten door de mooie afgeronde hoeken van de Mondraghi. Door de compacte maat past de Mondraghi altijd in uw broekzak of in een kleine handtas.

Mondraghi RFID Wallet Portemonnee

Alle wallets van Mondraghi hebben een RFID protectie, door de RFID protectie kunnen uw pasjes niet uitgelezen worden. Dit is tegenwoordig onmisbaar nu contactloos betalen een belangrijk onderdeel is van onze betaalmethode. Alle artikelen van Mondraghi worden gemaakt in Italië. De Mondraghi is verpakt in een luxe geschenkdoosje. De Mondraghi wallet kaarthouder is de ideale vervanger voor uw portemonnee.

Een Mondraghi Wallet kopen?

Als u een Mondraghi wallet kaarthouder wilt kopen bij ons kunt u er voor kiezen om de Mondraghi bij ons in de winkel te kopen in Alkmaar of u kunt de Mondraghi bestellen in onze webshop.