Showing all 4 results

 • Mighty Wallet Billfold Portemonnee 3D GraffitiMighty Wallet Billfold Portemonnee 3D Graffiti 16,95
 • Mighty Wallet Billfold Portemonnee BatmanMighty Wallet Billfold Portemonnee Batman 16,95
 • Mighty Wallet Billfold Portemonnee My Old WalletMighty Wallet Billfold Portemonnee My Old Wallet 16,95
 • Mighty Wallet Billfold Portemonnee MTVMighty Wallet Billfold Portemonnee MTV 16,95
 • Mighty Wallets: Portemonnees met een Gaaf Design

  Als u op zoek bent naar een compacte billfold portemonnee met een gaaf design dan is een Mighty Wallet wat voor jou. De Mighty Wallet is een portemonnee gemaakt van Tyvek. Tyvek is een wonderplastic dat super sterk is, maar aanvoelt als papier. Daarnaast is het materiaal Tyvek 100% recyclebaar en voor 25% gemaakt van gerecyclede melk- en waterpakken. Mighty Wallet komt uit Amerika en bestaat sinds 2005, Mighty Wallet is de eerste die portemonnees maakt van het materiaal Tyvek.

  Lichtgewicht en Slanke Mighty Wallets

  Een Mighty Wallet neemt u gemakkelijk mee, doordat de Mighty Wallet lichtgewicht, slank en waterbestendig is. Voor een avondje uit is de Mighty Wallet ideaal, vanwege het slanke design. Naarmate je de Mighty Wallet gebruikt wordt de Mighty Wallet door de slijtage zacht en krijgt het een vintage look. De Mighty Wallet beschikt over 2 grote vakken voor geld en bonnetjes, 2 creditcardvakken waar u veel pasjes in kunt doen (±16 pasjes), omdat de vakken expandable zijn en 2 vakken voor visitekaartjes.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid