LouLou Essentiels

Toon filters

LouLou Essentiels Tassen, Portemonnees en Clutches

LouLou Essentiels is een Nederlands merk dat sinds 2010 met passie en nauwkeurigheid prachtige tassen en portemonnees maakt. De eerste tas die het merk ontwierp was de ‘Smart Little Bag’, het allereerst exemplaar ging naar (toen nog) prinses Maxima. Na ruim 10 jaar is SLB nog steeds in de collectie, maar is de collectie flink uitgebreid met veel verschillende schoudertassen, handtassen, clutches, portemonnees en accessoires. Alle designs sluiten perfect aan bij de laatste modetrends. De schoudertassen, handtassen, portemonnees en rugzakken zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsleer. Bekijk de collectie online en vindt een prachtige, hoogwaardige en fashionable tas voor een scherpe prijs.

Van by LouLou naar LouLou Essentiels

In 2018 werd het merk by LouLou omgedoopt tot LouLou Essentiels. De principes die het merk nastreeft blijven ondanks de naamsverandering exact hetzelfde namelijk functie, female, fair en fashion. Bij de designs kan je de passie en plezier voor het product zien. Aan deze tassen ziet u altijd de speciale touch, dus de tassen zijn stijlvol en gemaakt van de beste materialen. Alle tassen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en heel funcitioneel maar van de buitenkant ziet u een mooie modieuze tas. Vind de tas, portemonnee of clutch waar jij naar op zoek bent en plaats eenvoudig je bestelling online.

Tas van LouLou Essentiels kopen?

LouLou Essentiels is sinds 2010 absoluut een begrip in de tassen, portemonnees en clutches daarom zijn we bij De Boer Lederwaren en Bijoux zeer blij om een ruime collectie tassen en portemonnees van dit merk te hebben. Een schoudertas, handtas, portemonnee of clutch koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Als u een tas bij ons heeft gekocht, kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt er voor kiezen om de tas in de winkel in Alkmaar op te halen.