Lioné

Toon filters

Het Merk Lioné Leatherworks

De reis in de wereld van lederbewerking van het merk Lioné  begon vele decennia geleden, gedreven door een passie voor vakmanschap en een liefde voor hoogwaardige materialen. Sinds de bescheiden start hebben wordt gestaag voortgebouwd op de expertise, waarbij we traditionele technieken hebben gecombineerd met moderne innovatie. Met als eind resultaat prachtige echt leren tassen, rugzakken en portemonnees.

 

Prachtige Leren Tassen van Lioné

Het productieproces is doordrenkt met aandacht voor detail en kwaliteit. Het merk begint met het zorgvuldig selecteren van de fijnste leersoorten, waarbij wordt gestreefd naar duurzaamheid en authenticiteit. We nodigen u uit om onze uitgebreide collectie Lioné lederproducten te ontdekken, variërend van elegante tassen tot stoere rugzakken. Elk stuk is met liefde en aandacht gemaakt, en we zijn ervan overtuigd dat u de kwaliteit en vakmanschap zult waarderen die de tassen onderscheidt.

 

Lioné Tas of Rugzak kopen?

Een Lioné tas koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij bieden een ruime keuze in tassen en rugzakken. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met het merk in onze collectie. Neem eens kijkje bij onze collectie en misschien zit er wat voor u bij. Als u een tas of rugzak heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om het artikel thuis te laten bezorgen of u kunt het in de winkel in Alkmaar ophalen.