Leather Design

Toon filters

Leather Design tas kopen?

Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn zeer blij met de echt leren tassen van Leather Designin onze collectie. Neem eens kijkje bij onze Leather Design collectie en laat u verassen door ons aanbod. Als u een tas van Leather Design heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de tas thuis te laten bezorgen of u kunt de tas in de winkel in Alkmaar ophalen. 

Leather Design: Hoogwaardige Lederen Producten

 Leather Design is een merk die al sinds eind jaren 60 hoogwaardige lederen producten maakt. Wij van De Boer Lederwaren en Bijoux zijn super blij met de portemonnees, telefoonhoesjes, kaarthouders, pasjeshouders en portefeuiles van Leather Design. Leather Design heeft hoge kwaliteit hoog in het vaandel, het leer van Leather Design is geselecteerd uit de mooiste huiden. Leather Design controleert constant het leer om die hoge kwaliteit te waarborgen.

Leather Design Portemonnee Kopen?

 Een Leather Design portemonnee, pasjeshouder, telefoonhoesje of portefeuille koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij bieden een ruime keuze in echt lederen Leather Design producten. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Leather Design in onze collectie.