Resultaat 1–12 van de 91 resultaten wordt getoond

Laimböck: sinds 1831

Laimböck is een handschoenen merk dat sinds 1831 bestaat. Handschoenen van Laimböck zijn luxe, comfortabel en gemaakt van de fijnste materialen. Het doel van Laimböck is om handschoenen te maken die zo goed mogelijk zitten. Naast handschoenen van Laimböck hebben we ook van Laimböck wanten. Met de wanten van Laimböck heeft u nooit meer koude handen. De wanten hebben een heerlijk draagcomfort doordat ze helemaal gevoerd zijn.

Grote collectie handschoenen en wanten

Wij hebben een grote collectie handschoenen, zowel leer, suède en gebreid. De handschoenen van Läimbock hebben een perfecte pasvorm, voelen heel comfortabel aan en zijn van goede kwaliteit. De Läimbock handschoenen zijn gemaakt van een soepel en mooi leer en ze zijn een echt accessoire voor het winterseizoen. Wij hebben ook handschoenen voor touchscreen smartphones in de collectie. Deze zijn voorzien van vingertoppen met een speciale coating die werkzaam is op touchscreens, ook deze zijn verkrijgbaar in het leer of gebreid.

Handschoenen of wanten kopen?

Handschoenen en wanten van Laimböck koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij bieden een ruime keuze in Laimböck handschoenen en wanten. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Laimböck in onze collectie. Neem eens kijkje bij onze Laimböck handschoenen en wanten collectie en misschien zit er wat voor u bij. Als u handschoenen of wanten heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de handschoenen of wanten thuis te laten bezorgen of u kunt de handschoenen of wanten in de winkel in Alkmaar ophalen.

De omtrek van uw hand bepaalt de maat van uw handschoenen.

Maat:Inches:Centimeters:
XS7,5018,75
S8,0020,00
M8,5021,25
L9,0022,50
XL9,5023,75

 

 

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid