Knirps

Toon filters

Knirps Paraplu’s

Het merk Knirps is 1928 opgericht door Hans Haupt. Door oorlogsletsel was het voor Hans Haupt moeilijk om zowel een paraplu als een wandelstok te dragen, hierdoor zocht hij naar een oplossing. Het resultaat is de eerste opvouwbare paraplu, door dit super idee werd het merk populair. Het merk heeft tegenwoordig een super grote collectie paraplu’s. Met een paraplu van Knirps trotseer je met gemak elke regen- en windbui. De paraplu’s zijn speciaal ontworpen om grote windsnelheden te weerstaan.

Knirps Blijft Innoveren

Het merk Knirps blijft zijn paraplu’s innoveren, bijvoorbeeld met de eerste automatische paraplu en paraplu’s in een steeds compactere maat. Door het compacte formaat neem je de paraplu gemakkelijk mee. Knirps maakt opvouwbare paraplu’s, lange stok paraplu’s en stormparaplu’s, alle paraplu’s zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende designs en prints.

Knirps Paraplu kopen?

Een Knirps paraplu koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in paraplu’s van het paraplu merk. Neem eens een kijkje bij onze Knirps paraplu collectie en laat u verassen. U kunt de paraplu thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.