Kalli

Toon filters

Kalli: Trendy Sieraden van Hoogwaardige Materialen

Kalli is een trendy Nederlands merk met een grote collectie aan pure en tijdloze sieraden. De sieraden van het Nederlandse merk zijn clean en minimalistisch met een aantrekkelijke prijsstelling, hierdoor zijn de sieraden toegankelijk voor een breed publiek. De sieraden zijn eindeloos te combineren. Van oorbellen tot armbanden gemaakt van de beste materialen. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux koop je de mooie armbanden, oorbellen en colliers.

Armbanden, Oorbellen en Colliers

De kwaliteit van Kalli kunt u herkennen in de massieve en delicate ontwerpen van Stainless Steel. De armbanden, oorbellen en colliers van zijn goed met elkaar te combineren. Door de sieraden met elkaar te combineren kunt u eigen identiteit volgen.

Kalli Online of in de Winkel Kopen

Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn trots om de sieraden van het merk te verkopen. Wij zijn officieel dealer. Onze collectie sieraden zijn gemakkelijk te bestellen. Wij bieden een prachtige collectie. U kunt de producten van het Nederlandse merk online kopen in de webshop of in de winkel in Alkmaar. Zowel online als in de winkel in Alkmaar bieden wij een ruime keuze in de sieraden van Kalli.