Showing all 1 result

 • Impliva Falcone Grote Golfparaplu Blauw 34,95
 • Impliva Stormparaplu’s

  Sinds 1963 is Impliva een bekende naam in de paraplumarkt. De stormparaplu’s van impliva zijn gemaakt om u tegen alle weersomstandigheden te beschermen. Impliva stormparaplu’s hebben een brede achterkant voor maximale bescherming tegen regen. De Boer Lederwaren en Bijoux heeft van Impliva de Stormini en de Stormaxi stormparaplu.

  Impliva: De Duurzame Stormparaplu

  Impliva staat voor duurzaamheid. “Het is natuurlijk slim om in een ontwerp niet meer materiaal te gebruiken dan je eigenlijk nodig hebt!” Met deze woorden werd Impliva door het TV-programma Kassa geprezen om zijn efficiënte materiaalgebruik. De stormparaplu’s van Impliva zijn getest in een windtunnel en trotseert met gemak zeer hoge windsnelheden. De stormparaplu’s van Impliva zijn niet alleen geschikt voor extreme weersomstandigheden, maar ook zeer duurzaam!

  Een Impliva Stormparaplu kopen?

  Een Impliva stormparaplu koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij van De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Impliva stormparaplu´s in onze collectie. Neem eens kijkje bij onze Impliva stormparaplu collectie en misschien zit er wat voor u bij. Als u een stormparaplu van Impliva heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de stormparaplu thuis te laten bezorgen of u kunt de stormparaplu in de winkel in Alkmaar ophalen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid