I'm Dutch

Toon filters

I’m Dutch Tassen – Oa Shoppers en Schoudertassen

I’m Dutch tassen zijn mooie en stijlvolle tassen met een verrassend lage prijs. I’m Dutch zijn tassen gemaakt voor de modebewuste vrouw met oog voor stijl en klasse. Wij vinden dat ze vooral mooi zijn door de materiaal- en kleurkeuze. Wij zijn blij dat we de I’m Dutch collectie hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment. De I’m Dutch tassen zijn altijd voorzien van diverse ritsvakken en een verstelbare schouderband. I’m Dutch shoppers, schoudertassen, clutches, etuis en handtassen zijn allemaal te koop bij De Boer Lederwaren en Bijoux.

I’m Dutch Wanten, Sjaals, Mutsen en Haarbanden

Leuke I’m Dutch Wanten, Sjaals, Mutsen en Haarbanden. Een I’m Dutch artikel koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze. Neem eens een kijkje bij onze collectie en laat u verassen. U kunt het I’m Dutch artikel thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.

I’m Dutch Tas, Sjaal of Wanten kopen?

De tassen van I’m Dutch zijn zeer betaalbare tassen, sjaals of wanten. Een I’m Dutch artikel koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in I’m Dutch. Neem eens een kijkje bij onze collectie en laat u verassen. U kunt het artikel thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.