Hi-di-hi

Toon filters

Hi-di-hi Tassen en Accessoires

Hi-di-hi is een tassen en accessoires merk dat in maart 2006 opgericht is door Sylvia Krens. Ze was niet blij met de kleurloze mode die op de straat te zien was, ze besloot om tassen en accessoires te maken waar mensen blij van worden. De tassen en accessoires spelen altijd in op de laatste trends en kleurstijlen uit de fashion. Door elk seizoen op de laatste trends in te spelen reflecteert een Hi-di-hi tas jouw lifestyle. Mede door de prachtige materiaal- en kleurkeuze zijn Hi-di-hi artikelen super mooi. Wij zijn blij dat we de Hi-di-hi collectie hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Fairly Made Vegan Leren Hi-di-hi Tas

Het merk Hi-di-hi controleert de hele productielijn, door de hele productielijn te controleren kan Hi-di-hi een eerlijk product maken tegen een eerlijke prijs. 25% van de winst wordt geïnvesteerd in hun Fair-Trade project: een fabriek waar mensen worden opgeleid, werk wordt gegeven en gehuisvest in een veilige omgeving. In de fabriek krijgen de mensen 3 maal per dag een maaltijd, werken ze 8 uur tegen een goed salaris en krijgen ze in het weekend vrij. Dit is absoluut nog niet de standaard in China. Ook is geen kinderarbeid in het spel, maar wordt er juist geïnvesteerd in de kinderen. Alle vegan leren materialen worden door Hi-di-hi zelf geproduceerd, hierdoor weet Hi-di-hi zeker dat geen vervuiling optreedt of bepaalde giffen worden gebruikt.

Hi-di-hi Tas kopen?

De tassen en portemonnees van Hi-di-hi zijn gemaakt van prachtig vegan leer in leuke trendy kleuren. Een Hi-di-hi tas of portemonnee koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in Hi-di-hi tassen en accessoires. Neem eens een kijkje bij onze Hi-di-hi collectie en laat u verassen. U kunt de Hi-di-hi tas thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.