Gabol

Toon filters

Ruime Keuze Zakelijke Gabol Tassen

Gabol is een Spaans merk. De tassen van Gabol zijn er in verschillende maten en kleuren en zijn gemaakt van licht sterke materialen. Alle producten van Gabol zijn prachtig afgewerkt. We hebben bij De Boer een ruime keuze zakelijke Gabol tassen. We hebben van Gabol rugzakken en schoudertassen met laptopvak. Ook hebben we tassen van Gabol die geschikt zijn A4-formaar. Neem eens een kijkje bij onze zakelijke Gabol collectie tassen.

Ontstaansgeschiedenis van Gabol

Het merk Gabol is in 1965 opgericht in Valencia. De enthousiaste familie achter Gabol begon met 2 naaimachines en verkochten de zelfgemaakte tassen op straat. In de loop van de jaren hebben de nieuwe generaties van de familie het merk Gabol laten doorgroeien tot wat het nu is. Gabol maakt prachtig tassen met een stevige structuur, in alle Gabol tassen kunt u het Spaans temperament absoluut terugvinden.

Gabol Tas kopen? 

We hebben een ruime collectie schoudertassen en rugzakken van Gabol. Een Gabol tas koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in Gabol tassen. Neem eens een kijkje bij onze Gabol tassen collectie en laat u verassen. U kunt de Gabol schoudertas of rugzak thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.