Furbo by Tony Perotti

Toon filters

Furbo Wallet by Tony Perotti

De Furbo is een eigentijdse pasjeshouder portemonnee van het merk Tony Perotti. Met deze pasjeshouders heeft het merk ingespeeld op de laatste ontwikkeling van het betaalverkeer. Bankpassen zijn uitgerust met RFID chips, waardoor zakkenrollers ongemerkt grote bedragen kunnen stelen. Hier heeft Furbo goed op ingespeeld. De wallets hebben allemaal RFID protectie, door de RFID protectie kunnen uw pasjes niet uitgelezen worden. Dit is tegenwoordig onmisbaar nu contactloos betalen een belangrijk onderdeel is van onze betaalmethode.

Furbo Wallet: de nieuwe generatie pasjeshouders

De wallets van Furbo zijn gemaakt van prachtig echt leer wat super fijn aanvoelt. Het leer is van natuurlijk gelooid Italiaans rundleder. We hebben ook leer met echt leer met carbon. De kaarthouder in de wallet is gemaakt van robuust RVS. Het handige aan de wallets is dat ze een muntenvak en briefgeldvak hebben, hierdoor kunt u compact uw pasjes, munten en briefgeld bij u houden in de portemonnee met RFID protectie.

Een Furbo pasjeshouder bestellen bij De Boer Lederwaren & Bijoux?

Een Furbo wallet kopen? Bekijk dan het assortiment bij De Boer Lederwaren & Bijoux. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met de wallets/portemonnees/pasjeshouders in onze collectie. Als u een wallet heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de wallet thuis te laten bezorgen of u kunt de wallet in de winkel in Alkmaar ophalen.