Fashionclip

Toon filters

Fashionclip: Praktische Vestclips
Met Fashionclip heb je altijd een praktische, maar leuke vestclip bij je. De enige echte vestclips van hoge kwaliteit die ook dienen als een leuk opvallend sieraad. De fashionclips houden het vest op een leuke speelse manier bij elkaar, verkleuren niet, komen niet in contact met de huid en passen altijd bij elke outfit; aangezien er diverse soorten clips verkrijgbaar zijn.
Verschillende Vestclips
Binnen het grote assortiment van Fashionclip zijn verschillende producten voorzien van de zogenaamde vestclips. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om het product veilig en stevig te bevestigen aan uw vest. De clips zijn niet alleen handig als sluiting op een vest, maar u kunt ze ook als leuke accessoire gebruiken op uw omslagdoek, sjaal, blouse, jasje of schoenen. De clips zijn voorzien van een robuuste beschermende laag die beschermt tegen het verkleuren. Spuit echter geen parfum en/of andere chemische stoffen op de clip; dit kan de clip namelijk wel beschadigen.
Fashionclip Aanschaffen?
Wij zijn officieel dealer. De mooiste en praktische vestclips shopt u natuurlijk graag bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in de verschillende collecties. In onze winkel in Alkmaar helpen wij u graag met het uitzoeken van een bijpassende fashionclip. Ook kunt u het product online bestellen.