dR Amsterdam

Toon filters

dR Amsterdam Lederwaren

Als u op zoek bent naar een trendy en gebruiksvriendelijke echt leren schoudertas of rugzak dan zijn de tassen van dR Amsterdam perfect voor u. dR Amsterdam, voorheen bekend onder de naam H.J. de Rooy, is sinds hun oprichting in 1947 uitgegroeid van kleine Amsterdamse fabrikant tot grote speler binnen de lederwaren branche. De collectie van dR Amsterdam is veelzijdig met authentieke tassen en klein lederwaren. De producten van dR Amsterdam zijn van een hoge kwaliteit, maar altijd betaalbaar.

Prachtige dR Amsterdam Tassen

dR Amsterdam heeft tassen die zowel zakelijk als casual gebruikt kunnen worden. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux prachtige werktassen van dR Amsterdam. Deze werktassen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en hebben allerlei onzichtbare mogelijkheden. Ook hebben we mooie schoudertasjes en clutches van dR Amsterdam met een strak design die leuk zijn als avondtasje.

dR Amsterdam Tas Online Kopen

dR Amsterdam is een absoluut begrip als het gaat om lederwaren en tassen. Daarom hebben wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux een ruime collectie dR Amsterdam. Een tas van dR Amsterdam koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens kijkje bij onze collectie van dR Amsterdam en laat u verassen door ons aanbod schoudertassen, rugzakken en clutches van dR Amsterdam. Als u een tas van dR Amsterdam bij ons heeft gekocht kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt er voor kiezen om de tas in de winkel in Alkmaar op te halen.