Dakine

Toon filters

Dakine: Innovatieve en Betrouwbare Tassen

Dakine is in 1979 opgericht in Hawaï. In het Hawaïaans betekent het merk ‘het beste’, en dat is ook waar het merk uit Hawaï voor staat. De producten zijn betrouwbaar, innovatief en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Dakine begon met het maken van windsurfproducten en verwierf al snel naam door het maken van onverwoestbare producten. Het assortiment werd daarna al snel uitgebreid met andere artikelen die allemaal synoniem staan voor kwaliteit en vernieuwing. Het merk is ondertussen geliefd onder een veel breder publiek, waaronder scholieren. De rugzakken en tassen zijn ideaal om te gebruiken als schooltas.

Dakine Rugzakken: Ideaal als Schooltas

De rugzakken van Dakine worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen, doordat de rugzak zo stevig zijn kunnen de rugzakken jaren gebruikt worden. Door het opvallende design en opvallende details zijn de rugzakken uniek. Een rugzak van Dakine is hierdoor ideaal om te gebruiken als schooltas.

Dakine Tas Kopen?

We hebben van Dakine een ruime collectie tassen en rugzakken. Producten van het merk koopt je natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem een kijkje bij onze collectie misschien zit er een mooie rugzak voor je bij. De tas kan je laten thuisbezorgen of je kan het product in de winkel in Alkmaar ophalen.