Chabo Bags

Toon filters

Chabo Bags Tassen, Portemonnees en Clutches

Chabo Bags is een Nederlands merk dat in 2010 officieel is gestart. Het Nederlandse merk maakt met passie en nauwkeurigheid prachtige tassen en portemonnees. Het uitgangspunt van de tassen en portemonnees is dat ze fashionable en toch basic zijn met veel functionaliteit. Na ruim 10 jaar dat het merk bestaat is de collectie flink uitgebreid met veel verschillende schoudertassen, handtassen, clutches, portemonnees en accessoires. Alle designs sluiten perfect aan bij de laatste modetrends. De schoudertassen, handtassen, portemonnees en rugzakken zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsleer. Bekijk de collectie online en vindt een prachtige, hoogwaardige en fashionable tas voor een scherpe prijs.

Chabo Betekent Vriend

Het woord Chabo betekent vriend, en dat zijn de tassen en portemonnees van Chabo Bags. Bij de designs kan je de passie en plezier voor het product zien. Naast fashion design is oog voor duurzaamheid van het product, maar ook voor milieu en de leef- en arbeidsomstandigheden in de fabriek. Alle tassen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en heel funcitioneel maar van de buitenkant ziet u een mooie modieuze tas. We wensen u veel plezier bij het uitzoeken van je tas, portemonnee of clutch waar jij naar op zoek bent en plaats eenvoudig je bestelling online of in onze winkel.

Tas van Chabo Bags kopen?

Chabo Bags is sinds 2010 absoluut een begrip in de tassen, portemonnees en clutches daarom zijn we bij De Boer Lederwaren en Bijoux zeer blij om een ruime collectie tassen en portemonnees van dit merk te hebben. Een schoudertas, handtas, portemonnee of clutch koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Als u een tas bij ons heeft gekocht, kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt er voor kiezen om de tas in de winkel in Alkmaar op te halen.