Berba

Toon filters

Berba: Origineel, Duurzaam en Functioneel

Berba is in 1975 opgericht en is een samenvoeging van Berry & Bas, de twee oudste zoons van de oprichter. Al vanaf het begin was Berba anders. Door een grote  focus op luxe, duurzaamheid en originaliteit ontstaan lederen creaties die zich onderscheiden van de massa. Met een Berba tas ga je voor een kwaliteitstas, een Berba tas heeft dan ook een lange levensduur. Berba maakt gebruik van het beste rund- en kalfsleder, hierdoor hebben de tassen een zachte touch.

De Mooiste Materialen bij Berba

Het assortiment tassen en portemonnees van Berba bestaat geheel uit leer. De tassen zijn Berba staan bekend om de hoge kwaliteit en eigenzinnige vormgeving. Een voorbeeld daarvan is de randafwerking door middel van zogenaamde paspels. Deze paspels vormen een soort “bumpers” op de randen die niet alleen zorgen voor een prachtig afgewerkte look, maar ook een extreem lange levensduur. Een Berba tas is niet alleen heel mooi maar ook functioneel. De tassen van Berba hebben uitgebreide indelingen en er wordt niet bespaard op het gebruik van extra leer. De combinaties van verschillende kleuren en materialen maken de Berba tassen uniek.

Tas van Berba Kopen?

Berba is absoluut een begrip in lederwaren, daarom zijn we bij De Boer Lederwaren en Bijoux zeer blij om een collectie Berba tassen te hebben. Een echt leren schoudertas van Berba koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Als u een tas van Berba bij ons heeft gekocht kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt er voor kiezen om de tas in de winkel in Alkmaar op te halen.