Banditz

Toon filters

Banditz: Een armband als haarelastiekje

Met Banditz heb je altijd het leukste haarelastiekje ter wereld bij je. Het enige echte haarelastiekje van hoge kwaliteit die je ook als armband kan dragen. De elastiekjes blijven altijd goed zitten ongeacht je haartype, ze kunnen tegen chloor- en zeewater, verkleuren niet, springen niet stuk en passen altijd bij elke outfit; aangezien ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en mixen.

Verschillende Banditz Combo’s

Binnen het grote aanbod van Banditz zijn verschillende kleuren en mixen, hierdoor kun je elke dag een ander haarelastiekje dragen die past bij je outfit. Daarnaast zijn de elastiekjes ook super leuk om samen te combineren. Zo maak je jouw outfit nog speelser en is het daarnaast praktisch gezien ook heel handig om meerdere elastiekjes bij je te dragen.

Banditz Aanschaffen?

Wij zijn officieel dealer. De beste haarelastiekjes, dat je ook als armbandje draagt, shopt u natuurlijk graag bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in de verschillende collecties. In onze winkel in Alkmaar helpen wij u graag met het uitzoeken van een bijpassende haarelastiekje. Ook kunt u het sieraad online bestellen.