Bag2Bag

Toon filters

Bag2Bag Tassen en Portemonnees

Bag2Bag is een fris nieuw Nederlands merk die prachtige Dutch Design tassen en portemonnees maakt. Bag2Bag artikelen zijn gemaakt van de beste en sterke leersoorten. Alle tassen en portemonnees van Bag2Bag zijn van hoogwaardige kwaliteit. De tassen zijn robuust en zijn gemaakt van mooi leer. De tassen en portemonnees van Bag2Bag gaan jarenlang mee. De tassen van Bag2Bag kunnen omschreven worden als stoer, hip, uniek en fashionable.

Bag2Bag Tassen voor Iedereen

Het leer van de producten van Bag2Bag wordt zorgvuldig en met veel aandacht uitgekozen. Naast dat de Bag2Bag tassen prachtig zijn, zijn ze ook zeer praktisch. Neem een kijkje bij onze collectie Bag2Bag. De schoudertassen, handtassen, portemonnees en rugzakken zijn altijd gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsleer. Bekijk onze collectie en vindt een prachtige, hoogwaardige en fashionable tas voor een scherpe prijs.

Tas van Bag2Bag kopen?

Een tas van Bag2Bag koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben ruime collectie tassen van Bag2Bag. Neem eens kijkje bij onze collectie van Bag2Bag. Als u een tas of portemonnnee van Bag2Bag bij ons heeft gekocht kunt u de tas of portemonnee thuis laten bezorgen of u kunt ervoor kiezen om de Bag2Bag tas in de winkel in Alkmaar op te halen.