American Tourister

Toon filters

Super Koffers van American Tourister

We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux prachtige American Tourister koffers. De koffers van American Tourister zijn gemaakt van de beste materialen en zijn lichtgewicht. De meeste koffers van American Tourister hebben een combinatieslot die geïntegreerd in de koffer zit met TSA-functie, zodat u zorgeloos kunt reizen naar de VS. De koffers van American Tourister hebben vier wieltjes, hierdoor rijdt de koffer erg soepel zodat u de koffer overal makkelijk mee kan nemen met de dubbele verstelbare trekstang.

American Tourister: Sinds 1933

American Tourister is door de Pool Sol Koffler in 1933 opgericht. Sol Kofler wou met American Tourister een koffer maken die duurzamer was dan de concurrenten, maar voor dezelfde lage prijs. Tijdens de Grote Depressie had hij groot succes met de koffers die voor 1 dollar verkocht werden. Amercan Tourister is een merk dat altijd voorop loopt met innovatie en prijs. In 1993 nam Samsonite American Tourister over, het is nu American Tourister by Samsonite.

Een American Tourister Koffer Kopen?

De koffers van American Tourister zijn zeer betaalbare hardschalige koffers. Een American Tourister koffer koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze American Tourister koffers. Neem eens een kijkje bij onze American Tourister koffers collectie en laat u verassen. U kunt de American Tourister koffer thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.