Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Medley armbanden en horloges

Medley Jewellery is een familiebedrijf uit Australië. Medley ontwerpt, maakt en verstuurd zelf alle onderdelen van de horloges en armbanden. De producten van Medley zijn allemaal handgemaakt en zijn gemaakt van fraai echt crack leder, schelpen, halfedelstenen, kralen, murano-glas en bedels. Elke armband en horloge is met liefde gemaakt en daarom zijn ze allemaal uniek. 

Grote collectie Medley

Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn trots om producten van Medley te verkopen. We hebben een grote collectie Medley met: de Medley Perth serie, de Medley Cairns serie, de Medley Darwin serie, de Medley Sydney serie en de Medley horloges. 

Medley bestellen bij ons

Wij bieden u een prachtige en complete collectie Medley. Producten van Medley bestelt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux hebben we een ruime keuze in producten van Medley. De Boer Lederwaren en Bijoux heeft steeds nieuwe producten van Medley. Neem eens een kijkje bij onze Medley collectie en misschien zit er wat voor u bij. U kunt de producten van Medley online kopen in de webshop of in de winkel in alkmaar.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid