Heren Wanten

Toon filters

Heren wanten

Als u op zoek bent naar mooie heren wanten bent u bij De Boer Lederwaren en Bijoux aan het goede adres. We hebben een grote collectie wanten van Laimböck. De wanten van Läimbock hebben een perfecte pasvorm, voelen heel comfortabel aan en zijn van goede kwaliteit. De Läimbock wanten zijn een echt accessoire voor het winterseizoen.

Laimböck: sinds 1831

Laimböck is een handschoenen en wanten merk dat sinds 1831 bestaat. Handschoenen en wanten van Laimböck zijn luxe, comfortabel en gemaakt van de fijnste materialen. Het doel van Laimböck is om handschoenen en wanten te maken die zo goed mogelijk zitten. Met de wanten van Laimböck heeft u nooit meer koude handen. De wanten hebben een heerlijk draagcomfort doordat ze helemaal gevoerd zijn.

Heren wanten kopen?

Wanten koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij bieden een ruime keuze in Laimböck wanten. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Laimböck in onze collectie. Neem eens kijkje bij onze Laimböck wanten collectie, misschien zit er wat voor u bij. Als u wanten heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de wanten thuis te laten bezorgen of u kunt de wanten in de winkel in Alkmaar ophalen.

De omtrek van uw hand bepaalt de maat van uw handschoenen.

Maat: Inches: Centimeters:
XS 7,50 18,75
S 8,00 20,00
M 8,50 21,25
L 9,00 22,50
XL 9,50 23,75

handschoen-maat-meten-maattabel