Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Lekker Warme Gebreide Handschoenen

De gebreide handschoenen van De Boer Lederwaren en Bijoux zijn ideaal voor de koudere dagen. Houd uw handen extra warm met de gebreide handschoenen met Thinsulate voering of bedien uw telefoon met de gebreide touchscreen handschoenen. De Thinsulate gevoerde handschoenen zijn er in de maten XS t/m XXL. Ook hebben we prachtige gebreide handschoenen van Laimböck. Naast de gebreide handschoenen van Laimböck en Thinsulate hebben we ook gebreide one size fits all handschoenen, perfect voor alle leden van het gezin. Gebreide hanschoenen zijn heerlijk zacht en warm.

Gebreide Handschoenen kopen?

De gebreide handschoenen van De Boer Lederwaren en Bijoux zijn lekker warm en zeer betaalbaar. Gebreide handschoenen koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in gebreide handschoenen. Neem eens een kijkje bij onze gebreide handschoenen collectie en laat u verassen. U kunt de gebreide hanschoenen thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid