Wij gaan verhuizen!

  • Op 10 april 2018

Met veel enthousiasme kunnen wij jullie mededelen dat wij gaan verhuizen! Maar niet ver van ons oude plekje, namelijk van Europaboulevard 4 naar nummer 3. Dit is het oude Rabobank pand en dus nog steeds op hetzelfde stukje De Mare.

Met veel plezier hebben wij 34 jaar in ons huidige pand gezeten. Het is jullie wellicht wel opgevallen dat wij behoorlijk uit ons jasje zijn gegroeid. Al enige tijd hebben wij de gedachte dat wij graag een wat grotere winkel zouden willen. Sinds wij online zijn gegaan is deze wil alleen maar gegroeid. Zodat wij onze artikelen mooier kunnen presenteren, jullie een beter overzicht hebben en wijzelf natuurlijk ook prettiger kunnen werken.

Toen deze kans op ons pad kwam waren wij dan ook razend enthousiast! Wij hebben enige maanden in spanning moeten zitten maar het is dan nu eindelijk officieel! Wij blijven doorgaan op onze eigen vertrouwde wijze met hetzelfde personeel, maar dan in een ‘ruimer jasje’. Aan ons assortiment zal niet veel veranderen, hooguit zal de keuze van enkele artikelen iets breder worden.

Wij kunnen niet wachten om in het nieuwe pand te trekken en jullie te ontvangen in onze nieuwe winkel. Naar verwachting zullen wij daar rond september in trekken. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid