5 Sint Cadeautips voor Kinderen

  • Op 24 november 2017

Sint is weer in het land. In deze drukke maand kan Sint wel wat extra hulp gebruiken. Daarom delen wij onze 5 Sint cadeautips voor kinderen. En alles onder de 30 euro, wel zo fijn. Wij hopen Sint een beetje te helpen in zijn zoektocht, door onze populairste Sint cadeaus op een rijtje te zetten. Zo is Sint hopelijk dit jaar lekker snel klaar met zijn zoektocht.


1 Pop Watch Kinderhorloge

Een verkooptopper bij ons zijn de kinderhorloges van Pop Watch. Verkrijgbaar in 32 verschillende soorten: 20 verschillende dierensoorten en 12 verschillen kleuren. Zo is er voor ieder kind wat wils. De horloges zijn niet alleen heel leuk om te zien, maar ook heel praktisch. Ze passen namelijk om elke pols, zijn lichtgewicht en gemakkelijk om te doen. Klokkijken is nog nooit zo leuk geweest. Prijs: 9.95.


2 Kinder Dierenrugzak

De rugzakjes met dierenprint zijn heel populair onder de kinderen. Deze rugzakjes zijn van Adventure Bags en verkrijgbaar in 12 dierensoorten. De rugzakjes hebben een leuke dierenprint en stoere grote rits. Van paard tot wolf, voor ieder kind wat wils. Met deze rugzakjes geeft Sint zeker geen standaard cadeau. Prijs: 26.95.


3 Kinder Oorbellen

Een favoriet cadeau onder de meisjes zijn oorbellen. Met een paar schattige hangoorbellen zal Sint dan ook altijd goed zitten. De oorbellen zijn gemaakt van echt zilver en verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Prijs: 12.95.


4 Pen Etui met Dierenprint

Een pen etui is altijd een goed cadeau voor een kind. Ideaal voor naar school of voor de stiften en pennen thuis. Deze pen etuis hebben een leuke dierenprint. De pen etuis zijn verkrijgbaar in 8 soorten. Prijs: 6.95.

5 Kinder Haarmode

Een perfect cadeautje voor erbij voor de meisjes is toch wel haarmode. Schattige klik klak speldjes, haarroosjes of haarbandjes. De haarmode is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Prijs: vanaf 1.95.

Veel succes met de Sint inkopen en een mooie pakjesavond gewenst!

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid