Resultaat 1–12 van de 1483 resultaten wordt getoond

Bijoux en Mode Accessoires kopen?

Bij De Boer Lederwaren en Bijoux hebben we een ruim assortiment aan bijoux en mode accessoires. In de categorie bijoux hebben we kettingen, oorbellen, armbanden, horloges en clips-oorbellen. We hebben producten van Medley, Charmology en Just Crystals. Daarnaast hebben we nog boeddha’s, uilen en beschermengelen die ideaal zijn om als cadeau weg te geven. Wij hebben een ruime keuze aan mode-accessoires en bijoux.  

 

Clips-oorbellen of Gewone Oorbellen

Of u nu op zoek bent naar gewone oorbellen of liever clips-oorbellen heeft, u bent bij De Boer Lederwaren en Bijoux aan het goede adres. We hebben creolen in verschillende maten, verschillende pareloorbellen en Swiss zirkonia oorbellen. Daarnaast een hele ruime keuze aan clips-oorbellen.  

 

Medley en Charmology

Van Medley en Charmology hebben we armbanden en horloges. De producten van Medley worden gemaakt in Australië. Elke maand maakt het familiebedrijf uit Australië nieuwe ontwerpen voor hun horloges en armbanden. De sieraden zijn gemaakt van echt crack leder, halfedelstenen, kralen, bedels en schelpen. Charmology wordt gepresenteerd in een luxe doosje met een kaartje met daarop de betekenis van de steen. 

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid