Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Walter Wallet: Slanke Fashionable Portemonnee

Walter Wallet is een innovatieve portemonnee die anders is dan de rest. Een portemonnee van Walter Wallet is slank, fashionable, super handig en zeer goed geprijsd. U kunt uw 7 pasjes met 1 handbeweging trapsgewijs tevoorschijn halen. In een Walter Wallet zijn pasjes altijd goed beschermd. Ook heeft de Walter Wallet een speciaal compartiment voor briefgeld. Een Walter Wallet is supergemakkelijk tijdens het stappen of tijdens het festivalseizoen.

Walter Wallet: Made in Holland

Walter Wallet wordt volledig geproduceerd in Nederland. Ook zijn de portemonnees van Walter Wallet volledig te recyclen en zijn ze gemaakt met een minimale belasting voor het milieu. De Walter Wallet is een heel goed geprijsd portemonnee die anders is als andere portemonnees, maar dan wel eentje die iedereen wil hebben. Het is een portemonnee die u eventjes moet leren gebruiken, maar als u eenmaal gewend bent niet meer kan wegleggen.

Een Walter Wallet Portemonnee Kopen?

De portemonnees van Walter Wallet zijn zeer innovatieve portemonnees, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een Walter Wallet koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze Walter Wallet portemonnees. Neem eens een kijkje bij onze Walter Wallet collectie en laat u verassen. U kunt de Walter Wallet thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid