Alle 2 resultaten

Dripdropbags Regenhoes Voor Je Tas

De Dripdropbag is een trendy regenhoes die je tas droog houdt. Als je door de regen moet fietsen is het natuurlijk super vervelend als je tas met daarin je kostbare spullen nat wordt. Met een Dripdropbag is dat probleem opgelost. Een Dripdropbag is gemaakt van een hoge kwaliteit waterdicht materiaal. Een Dripdropbag is 100% waterdicht en super sterk. Je kan de Dripdropbag makkelijk opbergen met het zakje aan de binnenkant. Eenmaal opgeborgen is een Dripdropbag erg klein, ideaal om bijvoorbeeld in je tas te doen.

 

Dripdropbags Regenhoes

De Dripdropbag heeft een afmeting van 40x30x20 cm. Binnen deze maat vallen een aantal tassen. Zo passen bijvoorbeeld de populaire Cowboysbags, schoudertassen en schooltassen prima in de Dripdropbag. Met Dripdropbags blijven je tas en kostbare spullen droog. Bovendien zijn de Dripdropbags erg fashionable vanwege de leuke prints. De Dripdropsbags zijn er in 4 verschillende dessins: Hearts, Zebra, Drops en Stars. 

 

Een Dripdropbags Bestellen?

Een Dripdropbag koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze Dripdropbags. Als u een Dripdropbag bij ons bestelt heeft kunt u er voor kiezen om de Dripdropbag thuis te laten bezorgen of u kunt de Dripdropbag in de winkel in Alkmaar ophalen. 

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid