Resultaat 1–12 van de 176 resultaten wordt getoond

Prachtige Handtassen

Bij De Boer Lederwaren en Bijoux hebben we diverse handtassen van de merken: H.J. de Rooy, Beagles, Chesterfield en Czanne. Of nu een mooie echt leren handtas zoekt of liever een van kunststof, wij hebben het. U kunt in onze handtassen uw spullen praktisch en stijlvol opbergen. Neem eens een kijkje bij onze handtassen, misschien hebben wij een mooie handtas voor u.


Mooie en praktische handtassen

Wij bieden u een prachtige en complete collectie handtassen met voor elk wat wils. Met een mooie handtas kunt u uw outfit helemaal af maken. Maar naast dat een handtas er goed uit moet zien moet een handtas ook praktisch zijn. Met een goede handtas kunt u al uw spullen kwijt zoals uw smartphone, make up en andere spullen. Als u een handtas bij ons bestelt heeft kunt u ervoor kiezen om de handtas thuis te laten bezorgen of u kunt de handtas in de winkel in Alkmaar ophalen.


Tassen van Merel by Frederiek

Merel by Frederiek is het label van Frederiek Waninge. Haar inspiratiebron is haar jongere zusje Merel, die meervoudig gehandicapt is. Aan alle artikelen van Merel by Frederiek hangt een munt met de afbeelding van Merel: symbool van de Merel Munt Foundation. Deze foundation ontvangt per verkocht artikel van Merel by Frederiek een percentage, waarvan dagjes uit georganiseerd worden voor kinderen en jong volwassenen met een beperking. Een geweldig initiatief: zo draag je met de aankoop van een prachtige tas bij aan het geluk van een ander. Daarnaast zit er bij de artikelen van Merel by Frederiek een registratiecode voor de foundation. Met deze code wordt u lid van de Merel by Frederiek foundation.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid