Resultaat 1–12 van de 331 resultaten wordt getoond

Ruime keuze armbanden

We hebben een ruime keuze armbanden in allerlei soorten en kleuren. We hebben wikkelarmbanden, Love Hope Happiness armbanden, Charmology armbanden, Medley Jewellery armbanden en armbanden van Just Crystals. De collectie armbanden bestaat uit vele stijlen.

Medley Jewellery armbanden en horloges

Medley Jewellery is een familiebedrijf uit Australië. Medley ontwerpt, maakt en verstuurd zelf alle onderdelen van de horloges en armbanden. De producten van Medley zijn allemaal handgemaakt en zijn gemaakt van fraai echt crack leder, schelpen, halfedelstenen, kralen, murano-glas en bedels. Elke armband en horloge is met liefde gemaakt en daarom zijn ze allemaal uniek. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn trots om producten van Medley te verkopen. We hebben een grote collectie Medley met: de Medley Perth serie, de Medley Cairns serie, de Medley Darwin serie, de Medley Sydney serie en de Medley horloges.

Shop uw Armbanden bij De Boer

Een armband bestelt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux leveren we prachtige armbanden van o.a. Medley en Een Wens. Simpel, neutraal, klassiek en toch hip. De Boer Lederwaren en Bijoux gaat helemaal mee met de laatste trends in armbanden. De armbanden van ons maken uw outfit helemaal compleet. U kunt de armband online bestellen bij ons in de webshop of in in de winkel in Alkmaar kopen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid