Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Zachte koffers

Voor een zakelijke reis of een welverdiende vakantie hebben we een ruime keus in zachte koffers. Anders dan harde koffers zijn zachte koffers meer flexibel en dat heeft zo zijn voordelen. Zachte koffers zijn over het algemeen lichter en geven nog wat mee. Ook heeft een zachte koffer vaak aan de buitenzijde nog opbergvakjes. Wij hebben aan zachte koffers de merken Decent, Adventure Bags en Verage. Wij bieden u zachte koffers in allerlei maten en uitvoeringen aan.

Handig als handbagage

Voor een kort weekendje weg is het wel zo fijn om geen grote bagage in te checken maar slechts met handbagage het vliegtuig in te stappen. Zachte koffers zijn ook handig als handbagage. De cabinluggage die wij verkopen mag mee als handbagage aan boord van de vliegtuigmaatschappijen welke aangesloten zijn bij de IATA-NORM. Passgiers van Ryanair hebben te maken met een andere norm en mogen handbagage meenemen die maximaal 55 bij 40 bij 20 centimeter meet, ook voor deze passagiers hebben wij een passende handbagage trolley.

Een Koffer kopen?

De Boer Lederwaren en Bijoux heeft een ruime collectie zachte koffers. Een zachte koffer koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze zachte koffer collectie en laat u verassen. U kunt de zachte koffer thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux vindt u zachte koffers in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen van verschillende topmerken.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid