Plevier

Toon filters

Plevier: Kwaliteit, Authenticiteit en Vernieuwing

Plevier is een premium merk dat in 1988 is opgericht. De tassen van Plevier zijn altijd van zeer hoge kwaliteit en authentiek maar ook vernieuwend. Alle tassen van Plevier worden met de handgemaakt en worden ontworpen in Nederland. Met een Plevier tas ga je voor een kwaliteitstas, een Plevier tas heeft dan ook een lange levensduur. Plevier maakt gebruik van het beste rund- en kalfsleder, hierdoor hebben de tassen een fijne feel. We zijn blij om de zakelijke tassen van Plevier aan te kunnen bieden in onze webshop en winkel in Alkmaar.

Functionele Business Tassen van Plevier

De tassen zijn Plevier staan bekend om de hoge kwaliteit en premium vormgeving. Een voorbeeld daarvan zijn de multifunctionele vakken, zodat je spullen altijd veilig opgeborgen zijn. Alle tassen van Plevier zijn voorzien van gewatteerd laptopvak.

Tas van Plevier Kopen?

Plevier is absoluut een begrip in lederwaren, daarom zijn we bij De Boer Lederwaren en Bijoux zeer blij om een collectie Berba tassen te hebben. Een echt leren tas van Plevier koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Als u een tas van Plevier bij ons heeft gekocht kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt er voor kiezen om de tas in de winkel in Alkmaar op te halen.