Enige resultaat

 • Pineapple Island Grijs Koord met Tekst ”Forever”Pineapple Island Grijs Koord met Tekst ”Forever”
   7,95
   3,95
 • Pinneaple Island Armbanden en Ringen

  Pinneaple Island is een Engels merk dat prachtige handgemaakte sieraden maakt. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux prachtige verzilverde armbanden en ringen van Pinneaple Island. Elke armband en ring is met liefde gemaakt en daarom zijn ze allemaal uniek. De ringen en een groot deel van de armbanden zijn gemaakt van elastiek, hierdoor passen de ringen en armbanden altijd.

  Pineapple Island Bestellen?

  Wij bieden u een prachtige en complete collectie Pinneaple Island ambanden en ringen. Producten van Pinneaple Island bestelt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux hebben we een ruime keuze in producten van Pinneaple Island. De Boer Lederwaren en Bijoux heeft steeds nieuwe producten van Pinneaple Island. Neem eens een kijkje bij onze Pinneaple Island collectie en misschien zit er wat voor u bij. U kunt de producten van Pinneaple Island online kopen in de webshop of in de winkel in alkmaar.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid