Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tassen van Merel by Frederiek

Merel by Frederiek is het label van Frederiek Waninge. Haar inspiratiebron is haar jongere zusje Merel, die meervoudig gehandicapt is. Aan alle artikelen van Merel by Frederiek hangt een munt met de afbeelding van Merel: symbool van de Merel Munt Foundation. Deze foundation ontvangt per verkocht artikel van Merel by Frederiek een percentage, waarvan dagjes uit georganiseerd worden voor kinderen en jong volwassenen met een beperking. Een geweldig initiatief: zo draag je met de aankoop van een prachtige tas bij aan het geluk van een ander. Daarnaast zit er bij de artikelen van Merel by Frederiek een registratiecode voor de foundation. Met deze code wordt u lid van de Merel by Frederiek foundation.

Merel by Frederiek tas kopen?

Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Merel by Frederiek in onze collectie. De tassen van Merel by Frederiek zijn prachtig en de foundation wordt hiermee ook gesteund. Neem eens kijkje bij onze Merel by Frederiek collectie en laat u verassen door ons aanbod. Als u een tas van Merel by Frederiek heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de tas thuis te laten bezorgen of u kunt de tas in de winkel in Alkmaar ophalen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid