Showing all 1 result

 • Kaat Zip Around Clutch / Schoudertasje Groen
   49,95
   39,95
 • Kaat: Stoere Ambachtelijke Leren Tassen

  Kaat is een Nederlands merk dat exclusieve leren producten maakt. Kaat bestaat sinds 2012 en komt uit Waalwijk, de lederstad van Nederland. De tassen, portemonnees en beursjes van Kaat zijn helemaal ambachtelijk handgemaakt in Nederland. Deze ambachtelijke kwaliteit ziet u aan de prachtige leren producten van Kaat. Het leer van de tassen en portemonnees voelt super aan en heeft een stoere uitstraling.

  Prachtige Leren Kaat Tassen of Portemonnnees

  Als u kiest voor een tas of portemonnee van Kaat heeft u een modieus en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is vervaardigd. We hebben van Kaat diverse leren schoudertassen, beursjes, portemonnees, clutches, shoppers en handtassen.

  Een Kaat tas Kopen?

  Met onze ruime keuze Kaat tassen zit er altijd een tas voor u bij. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux genoeg keuze Kaat tassen. Een Kaat tas koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze Kaat collectie en laat u verassen. U kunt de Kaat tas thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid