Resultaat 1–12 van de 59 resultaten wordt getoond

HJ de Rooy Lederwaren

Als u op zoek bent naar een trendy en gebruiksvriendelijke echt leren schoudertas of rugzak dan zijn de tassen van H.J. de Rooy perfect voor u. H.J. de Rooy is sinds hun oprichting in 1947 uitgegroeid van kleine Amsterdamse fabrikant tot grote speler binnen de lederwaren branche. De collectie van H.J. de Rooy is veelzijdig met authentieke tassen en klein lederwaren. De producten van H.J. de Rooy en DR Amsterdam zijn van een hoge kwaliteit, maar altijd betaalbaar.

Prachtige HJ de Rooy Tassen

H.J. de Rooy heeft tassen die zowel zakelijk als casual gebruikt kunnen worden. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux prachtige werktassen van H.J de Rooy en DR Amsterdam. Deze werktassen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en hebben allerlei onzichtbare mogelijkheden. Ook hebben we mooie schoudertasjes en clutches van H.J. de Rooy met een strak design die leuk zijn als avondtasje.

HJ de Rooy Tas Online Kopen

H.J de Rooy is een absoluut begrip als het gaat om lederwaren en tassen. Daarom hebben wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux een ruime collectie H.J. de Rooy. Een tas van H.J. de Rooy koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens kijkje bij onze collectie van H.J. de Rooy en laat u verassen door ons aanbod schoudertassen, rugzakken en clutches van H.J de Rooy. Als u een tas van H.J. de Rooy bij ons heeft gekocht kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt er voor kiezen om de tas in de winkel in Alkmaar op te halen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid