Resultaat 1–12 van de 744 resultaten wordt getoond

Breed assortiment damestassen

Bij De Boer Lederwaren en Bijoux vindt u een breed assortiment aan damestassen. Of nu op zoek bent naar een stijlvolle shopper of een praktische schoudertas. Zowel in het kunststof, nylon, canvas en leer hebben wij damestassen. We hebben damestassen van Beagles, HJ De Rooy, ChesterfieldCzanne, Daniel Ray, Enrico Benetti, Ferchi, Merel by Frederiek, Voi en Wimona.

 

Tassen van Merel by Frederiek

Merel by Frederiek is het label van Frederiek Waninge. Haar inspiratiebron is haar jongere zusje Merel, die meervoudig gehandicapt is. Aan alle artikelen van Merel by Frederiek hangt een munt met de afbeelding van Merel: symbool van de Merel Munt Foundation. Deze foundation ontvangt per verkocht artikel van Merel by Frederiek een percentage, waarvan dagjes uit georganiseerd worden voor kinderen en jong volwassenen met een beperking. Een geweldig initiatief: zo draag je met de aankoop van een prachtige tas bij aan het geluk van een ander. Daarnaast zit er bij de artikelen van Merel by Frederiek een registratiecode voor de foundation. Met deze code wordt u lid van de Merel by Frederiek foundation.

 

Damestas bestellen

Een damestas bestelt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux leveren we mooie damestassen van topmerken. Simpel, neutraal, klassiek en toch hip. De Boer Lederwaren en Bijoux gaat helemaal mee met de laatste trends in damestassen. De damestassen van ons maken uw outfit helemaal compleet. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de damestassen. U kunt de damestas online bestellen bij ons in de webshop of in in de winkel in Alkmaar kopen.