Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Voi Portemonnees en Creditcardmapjes

Voi portemonnees zijn echt leren portemonnees van een hoogwaardige kwaliteit leer. We hebben van Voi echt leren portemonnees en creditcardmapjes. Het eigen Voi designteam laat niets aan het toeval over, elk detail is zorgvuldig vastgelegd en consequent doorgevoerd. De productie van Voi vindt plaats volgens strikte criteria en regelmatige controles garanderen de Voi-typische constant hoge kwaliteitsstandaard. Kortom Voi staat voor design en kwaliteit. Voi Leather Design heeft als doelstelling het ontwikkellen van unieke producten, waarbij de balans tussen design, functionaliteit en prijs optimaal is.

 

Voi Portemonnee Online Kopen? 

De portemonnees en creditcardmapjes van Voi zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een Voi portemonnee koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in Voi portemonnees. Neem eens een kijkje bij onze Voi collectie en laat u verassen. U kunt een Voi portemonnee thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid