Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

MicMacbags Portemonnees en Sleuteletuis

Het merk Micmacbags Lederwaren heeft voor u schitterende lederen portemonnees, sleuteletuis en pasjeshouder volgens de nieuwste trends! De meeste nieuwe portemonnees van MicMacbags hebben RFID bescherming.  Door de RFID bescherming kunnen uw pasjes (bijvoorbeeld de OV-chipkaart en pinpas) niet uitgelezen worden. De portemonnees van MicMacbags zijn gemaakt van echt leer van de hoogste kwaliteit, maar de portemonnees zijn altijd zeer betaalbaar. Over de kwaliteit van de producten van MicMacbags is niet te twisten.

Authentiek Look van MicMacbags

Micmacbags bestaat sinds 1953, de naam MicMacbags komt van een Indianen stam. Deze Indianen achtergrond zie je in de portemonnees en tassen van MicMacbags. Alle producten hebben een echte authentieke look en zijn gemaakt van mooi echt leer.

MicMacbags Portemonnee online kopen?

We hebben van MicMacbags een ruime collectie klein lederwaren. Producten van MicMacbags koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens kijkje bij onze collectie van MicMacbags en misschien zit er een mooie portemonnee voor u bij. De producten van MicMacbags kunnen thuisbezorgd worden of u kunt het product in de winkel in Alkmaar ophalen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid