Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

HJ de Rooy Lederwaren

Als u op zoek bent naar een prachtige en gebruiksvriendelijke echt leren portemonneese of pasjeshouders dan is de klein lederwaren van H.J. de Rooy perfect voor u. H.J. de Rooy is sinds hun oprichting in 1947 uitgegroeid van kleine Amsterdamse fabrikant tot grote speler binnen de lederwaren branche. De collectie van H.J. de Rooy is veelzijdig met authentieke tassen en klein lederwaren. De producten van H.J. de Rooy zijn van een hoge kwaliteit, maar altijd betaalbaar.

 

HJ de Rooy portemonnee kopen 

Een H.J. de Rooy portemonnee of pasjeshouder koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij bieden een ruime keuze in H.J. de Rooy portemonnees en pasjeshouders. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met H.J. de Rooy in onze collectie. Neem eens kijkje bij onze H.J. de Rooy klein lederwaren collectie en misschien zit er wat voor u bij. Als u een portemonnee of pasjeshouder van H.J. de Rooy heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de portemonnee of pasjeshouder thuis te laten bezorgen of u kunt de portemonnee in de winkel in Alkmaar ophalen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid