Alle 8 resultaten

DSTRCT: Exclusieve Echt Leren Portemonnees

DSTRCT is een Nederlands merk dat exclusieve portemonnees en tassen maakt met een strak design en oog voor functionaliteit. De portemonnees van DSTRCT zijn helemaal ambachtelijk handgemaakt. Alle producten zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en ontworpen met allerlei onzichtbare mogelijkheden, maar van de buitenkant ziet u een mooie modieuze portemonnee. De portemonnees van DSTRCT gaan jarenlang mee. U kunt de producten van DSTRCT zowel zakelijk als casual gebruiken.

 

De Beste Kwaliteit Echt Leer

DSTRCT blaast het oude leer ambacht weer nieuw leven in. Dat doet DSTRCT door de hele wereld af te reizen op zoek naar de beste leerlooierijen en fabrikanten voor de tassen en portemonnees. In deze zoektocht wordt niet alleen rekening gehouden met de kwaliteit van het leer, maar ook met de leefomstandigheden. Als u kiest voor een portemonnee van DSTRCT heeft u een modieus en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is vervaardigd.

 

Een DSTRCT portemonnee Kopen? 

Met onze ruime keuze DSTRCT portemonnees zit er altijd een portemonnee voor u bij. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux genoeg keuze DSTRCT portemonnees. Een DSTRCT portemonnee koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze DSTRCT collectie en laat u verassen. U kunt de DSTRCT portemonnee thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.