Alle 10 resultaten

Bear Design Portemonnees en Clutches

De producten van Bear Design worden met de hand gemaakt en zijn gemaakt van de beste en sterke leersoorten. Alle portemonnees en clutches van Bear Design zijn van hoogwaardige kwaliteit. De portemonnees zijn robuust en zijn gemaakt van mooi leer. De portemonnees van Bear Design gaan jarenlang mee. U kunt de producten van Bear Design zowel zakelijk als casual gebruiken. De portemonnees van Bear Design kunnen omschreven worden als authentiek, eigenwijs, uniek en fashionable.

 

Bear Design Portemonnees voor Iedereen

Bear Design portemonnees zijn voor vrouwen en mannen van iedere leeftijd en hebben een modern design. Het leer van de producten van Bear Design wordt zorgvuldig en met veel aandacht uitgekozen. Naast dat de Bear Design portemonnees prachtig zijn, zijn ze ook zeer praktisch. Bear Design is al toonaangevend sinds 1993 in Nederland, maar ook internationaal. Neem een kijkje bij onze collectie Bear Design.

 

Portemonnee van Bear Design kopen?

Een portemonnee of clutch van Bear Design koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben ruime collectie portemonnees en clutches van Bear Design. Neem eens kijkje bij onze collectie van Bear Design. Als u een portemonnee van Bear Design bij ons heeft gekocht kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt ervoor kiezen om de Bear Design portemonnee in de winkel in Alkmaar op te halen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid