Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Garzini hoogwaardig lederen Portemonnee

De Garzini portemonnee is van hoogwaardige kwaliteit leer, het leer is handgemaakt. Het speciale aan Garzini portemonnees is de manier hoe u uw kaartjes en briefgeld opbergt. Garzini portemonnees werkt met het zogeheten Versaflex systeem.
Het systeem werkt als volgt:

  1. Leg uw kaartje of briefgeld in de portemonnee.
  2. Sluit de portemonnee en draai hem om.
  3. Open de portemonnee, uw geld zit nu veilig achter de lederen banden.

Naast dit speciale systeem zijn de portemonnees van Garzini erg compact.

Van Garzini hebben we twee types: de Essenziale en de Essenziale Coin Pocket. Beide portemonnees hebben ruimte voor zowel pasjes als papiergeld, waarbij de Essenziale Coin Pocket ook nog ruimte heeft voor kleingeld. De Essenziale Coin Pocket heeft ruimte voor 10 pasjes en de Essenziale voor 16. Beide portemonnees zijn RFID beschermt, door de RFID protectie kunnen uw pasjes niet uitgelezen worden. Dit is tegenwoordig onmisbaar nu contactloos betalen een belangrijk onderdeel is van onze betaalmethode. De Garzini portemonnee is te verkrijgen in verschillende kleuren.

Garzini Portemonnee kopen?

De portemonnees van Garzini zijn erg betaalbaar en van echt handgemaakt leer. We hebben een ruime keuze aan kleuren Garzini portemonnees, zo kunt u precies een Garzini portemonnee kiezen die bij u past. Neem vooral een kijkje naar alle mogelijkheden. U kunt de Garzini portemonnee uiteraard thuis laten bezorgen of u kunt het speciale systeem komen testen in onze winkel in Alkmaar.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid