Resultaat 1–12 van de 232 resultaten wordt getoond

Een laptoprugtas of een laptopschoudertas

U heeft bij De Boer Lederwaren en Bijoux een ruime keuze in het business segment. We hebben laptoptassen, laptopschoudertassen, laptoprugtassen, attachékoffers en zakenkoffers. In veel tassen van Eastpak zit een vak voor uw laptop. Voor elke maat laptop is er wel een tas. De Boer Lederwaren en Bijoux heeft in het bussiness segment keuze uit de merken: Eastpak, Samsonite, Adventure Bags en Chesterfield.

Tablettassen, laptoptassen en attachékoffers

Naast de laptop tassen hebben wij ook tassen voor uw tablet. Als voorbeeld de Freeguider serie van Samsonite die een tablet cross-over schoudertas heeft. In deze speciale tassen zoals de Freeguider serie blijft uw laptop of tablet goed berschermd. Uw tablet of laptop blijft berschermd door de tablet sleeve of de laptop sleeve. De luxe attachékoffers van Adventure Bags zijn volledig in leer gevoerd en zijn voorzien van een dubbel cijferslot. Van binnen is de koffer uitgevoerd met diverse vakken. Dus als u een luxe attachékoffer zoekt bent u bij De Boer Lederwaren en Bijoux aan het goede adres.

Een laptoprugtas of laptopschoudertas kopen?

Wij bieden u een prachtige en complete collectie in ons bussiness segment. Een product uit ons bussiness segment zoals een laptoprugtas, een laptopschoudertas of een attachékoffers bestelt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux leveren we in ons bussiness segment producten van verschillende topmerken zoals Eastpak en Chesterfield. Als u iets bij ons gekocht heeft kunt u er voor kiezen om het thuis te laten bezorgen of u kunt het in de winkel in Alkmaar ophalen.

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid