Welkom op de nieuwe site en blog

  • Op 20 november 2017

Het is zover, de site is in een nieuw jasje gestoken. Het logo heeft een update gekregen. En zoals je kunt lezen, is er een blog. In deze post geef ik je uitleg over wat je kunt verwachten.

De site is vernieuwd en heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Net als in de winkel moet er soms het een en ander veranderd worden. De belangrijkste ontwikkeling is toch wel dat de site overzichtelijker is geworden en het een stuk makkelijker is om producten te vinden. Dankzij de filters kun je beter het product vinden dat jij zoekt. Zo kun je bijvoorbeeld aanklikken welke kleur, merk of voor welk geslacht het artikel moet zijn. In de loop der tijd zullen er steeds meer filters toegevoegd worden.

Zoals ik net al verklapte heeft het logo een update gekregen. “Sinds 1980”  is toegevoegd aan ons logo. Wij zijn er trots op dat we al zolang bestaan en dat de derde generatie momenteel werkzaam is. Door middel van de blog hoop ik je meer een kijkje achter de schermen te kunnen geven en op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Regelmatig zal een nieuwe blog post verschijnen, houd de blog in de gaten om op de hoogte blijven.

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid