Welke Secrid Wallet pasjeshouder moet ik kopen?

  • Op 25 maart 2020

Secrid Pasjeshouders

De Secrid Wallet is een super compacte portemonnee die ideaal in gebruik is. Met een hendeltje komen de pasjes er trapsgewijs uit, daarnaast is er ruimte voor papiergeld en wat extra pasjes of muntjes. Dit maakt een Secrid zeer praktisch. Daarnaast zijn jouw pasjes en dus ook gegevens beschermd tegen het ongewenst skimmen. Dit maakt een Secrid ook nog eens heel veilig.

Maak kennis met de Secrid Wallet. Een pasjeshouder die na het lezen van alle voordelen wellicht jouw perfecte wallet wordt. Een Secrid is klein van formaat maar verassend groot in opbergmogelijkheden. Doordat er tegenwoordig steeds meer met de ‘kaart’ betaald wordt is een Secrid de ideale vervanger van de traditionele portemonnee. De Secrid Wallets zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Lees hieronder de verschillen en vind jouw perfecte Secrid pasjeshouder.

Soorten Secrid Wallets

Cardprotector

De Secrid Cardprotector is de meest minimalistische wallet in de collectie. De Cardprotector is het ‘hart’ van alle Wallets. Het grote voordeel van de Cardprotector is dat deze het meest compact in de broekzak is. Met één beweging komen de pasjes trapsgewijs naar buiten. De aluminium behuizing beschermt de kaarten tegen breken en ongewenst skimmen. In de Cardprotector passen 6 pasjes. De Cardprotector biedt geen ruimte voor papiergeld of extra pasjes.

Secrid Wallet - Cardprotector

Cardslide

De Secrid Cardslide is een wallet bestaand uit een Cardprotector en een Slide, bij elkaar gehouden door een Moneyband. Een Slide is een kunststof hoes die over de Cardprotector geschoven wordt. Doordat deze vast gehouden wordt met een Moneyband is deze flexibel heen en weer te schuiven. De Slide biedt extra ruimte voor papiergeld, muntjes en andere kleine essentials. Het mechanisme geeft met één simpele beweging toegang tot je pasjes.

Cardslide

Miniwallet

De meest iconische wallet van Secrid. De Secrid Miniwallet is klein maar biedt veel ruimte voor pasjes en geld. De Miniwallet beschikt over een Cardprotector met daaromheen een leren hoes. De Miniwallet heeft een drukknoop waarmee je de portemonnee kunt afsluiten. Naast de ruimte voor 6 pasjes in de Cardprotector heeft de Miniwallet een papiergeld vak en 2 extra steekvakjes. De extra ruimte is ideaal voor pasjes, papiergeld, bonnetjes of enkele muntjes. De Secrid Mini wallet past in vrijwel iedere tas, jas of broekzak door zijn compacte formaat.

Mini wallet

Slimwallet

De Secrid Slimwallet biedt dezelfde mogelijkheden als de Miniwallet. De Slimwallet beschikt over een Cardprotector met daaromheen een leren hoes maar dan zonder de drukknoop. Dit zorgt ervoor dat de Slimwallet iets platter is dan de Miniwallet. De Slimwallet is perfect voor iemand die zo compact mogelijk wilt maar wel opbergcapaciteit. Door het slanke profiel ideaal voor in een broekzak of borstzak. De aluminium behuizing voorkomt het ongewenst uitlezen van de pasjes.

Portemonnee Bruin

Twinwallet

De Secrid Twinwallet beschikt over 2 Cardprotectors met een leren hoes eromheen. De Twinwallet biedt ruimte voor 12 pasjes, papiergeld en bonnetjes. In de 2 extra steekvakjes is ruimte voor nog een paar pasjes, visitekaartjes of enkele muntjes. De Twinwallet is de grootste wallet van Secrid, maar nog steeds compact van formaat. De 12 belangrijkste pasjes kun je trapsgewijs uit de 2 Cardprotectors laten komen. Ook ideaal om de zakelijke pasjes gescheiden te houden van de pasjes voor privégebruik. De pasjes blijven beschermt door het robuuste RVS en de RFID protectie.

Twin Wallet

Duurzaamheid

Het hart van Secrid ligt bij het maken van duurzame, stijlvolle en maatschappelijk verantwoorde producten die ideaal zijn voor zowel mannen als vrouwen. De Secrid Wallets zijn gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Geproduceerd met passie onder goede omstandigheden. De juiste wallet, voor iedere broekzak ter wereld.

Secrid Pasjeshouder

Secrid online bestellen

Nieuwsgierig naar alle Secrid pasjeshouders? Maak kennis met deze functionele portemonnee en ervaar deze stijlvolle en compacte portemonnee. Wij bieden een uitgebreide collectie Secrid. Bekijk hier onze collectie Secrid Wallet Pasjeshouders.

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid