Terugblik op 2018

  • Op 31 december 2018

2018, wat een jaar was dat voor ons. De grootste verandering van dit jaar is met stip de verhuizing. In deze blog blikken we terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

De verhuizing

Na 34 jaar in ons oude pand te hebben gezeten zijn wij afgelopen september verhuisd naar een ruimer pand. Een wens die na lange tijd in vervulling is gegaan want wat waren we uit ons jasje gegroeid! Met veel plezier hebben wij in ons oude pand gezeten. De wil naar een grotere winkel was vooral gegroeid nadat wij online zijn gegaan. In het huidige pand is het nu zo prettig werken. Wij zijn dan ook heel blij dat wij deze stap hebben gezet!

Toevoegen van nieuwe merken

Natuurlijk hebben wij het afgelopen jaar niet stil gezeten. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe merken en trends. We proberen waar mogelijk te luisteren naar de vraag van onze klanten. Vooral de vraag naar Cowboysbag kwam steeds meer terug. Wat zijn we blij dat we dit merk hebben kunnen toevoegen.

Berba

Nog zo’n mooie toevoeging is Berba. De tassen van Berba zijn echte kwaliteitstassen met een lange levensduur. Berba maakt gebruik van het beste rund- en kalfsleder, hierdoor hebben de tassen een zachte touch. De tassen van Berba hebben uitgebreide indelingen en er wordt niet bespaard op het gebruik van extra leer. Naast tassen maakt Berba prachtige portemonnees, de portemonnees van Berba zijn zelfs zowel van binnen als van buiten volledig van leer. Naast de functionaliteit zijn de producten van Berba ook heel mooi. De combinaties van verschillende kleuren en materialen maken de Berba producten uniek.

XD Design Bobby

Ook op rugzakken gebied is er een merk bijgekomen: XD Design Bobby! Deze innoveerde rugzakken zijn anti-diefstal. De Bobby tas is gemaakt van een snijvast materiaal, hierdoor kan de tas niet opengesneden worden. Daarnaast zit de rits op de achterzijde, waardoor de tas niet opgemaakt kan worden door zakkenrollers als je de tas draagt. De Bobby rugzakken hebben een prachtig design en beschikken over een laptopvak. Hierdoor zijn de tassen van XD Design Bobby veilig, praktisch en ook nog eens stijlvol!

Plevier

Nog zo’n prachtig merk is Plevier. Plevier maakt mooie leren businesstassen. Alle tassen van Plevier worden met de hand gemaakt en worden ontworpen in Nederland. Met een Plevier tas ga je voor een kwaliteitstas. De tassen zijn Plevier staan bekend om de vormgeving. Een voorbeeld daarvan zijn de multifunctionele vakken, zodat je spullen altijd veilig opgeborgen zijn. Alle tassen van Plevier zijn voorzien van gewatteerd laptopvak. Met een Plevier tas beschik je over een stijlvolle werktas die ook nog een praktisch in gebruik is.

Mywalit

Qua portemonnees is er wat kleur bijgekomen met Mywalit. Mywalit is een Italiaans merk met een grote focus op design, originaliteit en prachtige kleuren. Mywalit maakt gebruik van hoogwaardig leer, hierdoor hebben de producten een fijne touch. De tassen en portemonnees zijn Mywalit staan bekend om de hoge kwaliteit en eigenzinnige vormgeving. De artikelen van Mywalit zijn geliefd onder vrouwelijke en fashionable reizigers. Een Mywalit tas of portemonnee is niet alleen heel mooi maar ook functioneel.

Ook voor volgend jaar bruisen we van de ideeën en hebben we veel mooie nieuwe collecties in het vooruitzicht. Houd onze website en Social Media in de gaten voor al het nieuws en leuke acties. Op naar een fantastisch 2019!

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid