RFID Bescherming heeft u nodig

12 januari 2018

Een portemonnee met RFID bescherming wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Doordat de nieuwe bankpassen zijn uitgerust met RFID chips kunnen er ongemerkt grote bedragen worden gestolen. Met een portemonnee met RFID bescherming beschermt u zich tegen elektronisch zakkenrollen. Een bekend merk die pasjeshouders met deze bescherming aanbieden is Secrid. Lees hier wat deze technologie precies inhoud en waarom deze bescherming ook voor u onmisbaar is.

Wat is RFID?

RFID staat voor Radio-Frequency Identification. Het is een technologie waarmee er vanaf afstand chips uitgelezen kunnen worden. Het toepassen van deze technologie biedt natuurlijk tal aan voordelen, zo wordt bijvoorbeeld productvervalsing bemoeilijkt en kan ieder individueel object gevolgd worden. Daarentegen brengt het ook veel nadelen met zich mee. Uw privacy kan mogelijk in gevaar worden gebracht doordat uw pasjes (bijvoorbeeld OV-chipkaart of identiteitskaart) uitgelezen kunnen worden.

Waarom een portemonnee met RFID bescherming?

Met een portemonnee met bescherming worden deze radiogolven geblokkeerd. Door deze bescherming geef je criminelen geen kans om uw gegevens te stelen. Bovendien kunnen er niet ongemerkt grote bedragen worden gestolen. Door het contactloos betalen wordt het elektronische zakkenrollers nog makkelijker gemaakt.

Ons assortiment

We hebben een grote keuze in producten met protectie. Onder andere hebben we de meer klassiekere portemonnees van dR Amsterdam en Chesterfield, maar ook de moderne creditcardmapjes van Secrid en Mondraghi. De cardprotector van Secrid is slechts 8 mm dik, hierdoor neemt u die gemakkelijk mee maar heeft u altijd uw pasjes beschermd bij u. Daarentegen heeft u met een billfold van Samsonite of Chesterfield toch het gemak van een billfold maar bent u wel beschermd.

Waar wacht u nog op? Zie hier onze collectie portemonnees met RFID bescherming.

┬ę 2022 De Boer Lederwaren & Byoux
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid