Nieuwe betaalmethode in de webshop: Bitcoin

  • Op 15 december 2017

Vanaf nu accepteren wij op de webshop Bitcoin als betaalmethode. De afgelopen tijd hoor je veel over Bitcoin en andere cryptocurrency in het nieuws, sinds de koers van de Bitcoin explosief is toegenomen.  Op 1 januari 2017 was de koers van de Bitcoin nog € 930.89 en op het moment van schrijven van deze blog is de koers € 14898.20, dat betekent dat de koers met 1600 % is gestegen!

De Bitcoin heeft vele voorstanders en tegenstanders. De voorstanders denken dat de Bitcoin het betaalmiddel van de toekomst is. De tegenstanders van de Bitcoin denken dat de gigantische stijging van de Bitcoin een bubbel is en lijkt op de tulpenmanie.

Hoe dan ook is het super interessant  wat gebeurt met de Bitcoin en daarom bieden wij Bitcoin aan als betaalmethode. Koop dus vanaf nu uw tas, portemonnee, koffer, sjaal, paraplu, handschoen of sieraad met Bitcoin bij ons in de webshop.

Misschien heeft u al Bitcoin of bent u van plan om Bitcoin aan te schaffen. Bitmymoney.com is een Nederlandse site en een heel goed startpunt om te beginnen met Bitcoin. Met een Bitcoinrekening van Bitmymoney kan je makkelijk en veilig bitcoins kopen, verkopen, bewaren, en versturen. Of kijk op bitcoinexchangenederland.nl voor meer informatie over Bitcoin.

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid